Naar overzicht

SC Digitaal

Wij brengen u nieuws, achtergronden en infotainment uit Steenwijkerland. Drie keer per week op papier en ieder moment van de dag in digitale vorm. U hoeft dus voortaan niets meer te missen!
Met onze digitale krant heeft u Steenwijker Courant altijd binnen handbereik op uw smartphone, tablet of desktop. Met onze PREMIUM-artikelen bent u altijd goed geïnformeerd over de achtergronden bij het nieuws. De wekelijkse nieuwsbrief geeft u een update van het belangrijkste nieuws. De keuze is aan u. Hieronder vindt u een overzicht van onze digitale producten.

Digitale krant

Houdt u van gemak dan is de digitale krant, een kopie van de papieren versie, net iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Als u de krant downloadt, kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo heeft u toegang tot uw eigen vertrouwde krant, altijd en overal.

U kunt op twee manieren de digitale krant lezen:

1. Lees de digitale krant in uw Internet-browser

U kunt de digitale krant direct openen en lezen door op de onderstaande knop te drukken. Open de digitale krant

2. Lees de digitale krant in de app voor uw tablet en mobiel

Ga naar de App Store of Google Play en download de Steenwijker Courant-app om de digitale krant te lezen.

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen kunt u vinden op steenwijkercourant.nl. De PREMIUM-artikelen belichten unieke verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang. Als abonnee heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen. Ga naar de website

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de week. Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang deze gratis in uw mailbox.

Wekelijkse nieuwsupdate.

Mis niets van het nieuws uit Steenwijkerland. Ontvang elke week onze nieuwsupdate.

Inschrijven

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Waarom moet ik een SC-account aanmaken?
Om gebruik te maken van de digitale diensten van de Steenwijker Courant heeft u een SC-account nodig. Dit account kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het doorgeven van uw vakantie of om online een bezorgklacht te melden.

Daarnaast heeft u met uw SC-account toegang tot de digitale krant via de app voor tablet en smartphone en alle PREMIUM-artikelen op steenwijkercourant.nl.
Kan ik de Steenwijker Courant ook digitaal lezen op bijvoorbeeld mijn telefoon of tablet?
Met de Steenwijker Courant app heeft u onbeperkt toegang tot onze digitale editie. U leest de krant in zijn vertrouwde, herkenbare vorm op uw scherm en kunt op ieder artikel inzoomen. U kunt artikelen ook downloaden. De gratis editie van de Steenwijker Courant leest u via deze link.
Wanneer is de digitale krant beschikbaar?
De digitale krant is vanaf de volgende tijdstippen te lezen:
Maandag: 12.00 uur
Dinsdag (huis-aan-huis): 7.00 uur
Woensdag: 12.00 uur
Vrijdag: 14.00 uur
Wat houdt de nieuwsbrief in en hoe kan ik deze ontvangen?
Met de wekelijkse nieuwsbrief van de Steenwijker Courant blijft u op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de week. Inschrijven kan via deze link.

Direct contact

Voor vragen over digitaal lezen kunt u terecht bij ons KlantenContactCentrum:
088 800 2091
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur